عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) اردوغان پس از بازگشت از قطر: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار خواهد شد تصویر ۲ شهید حمله تروریستی امروز در سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان + عکس تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید
سرخط خبرها

جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه | یک تروریست خودکشی کرد

  • کد خبر: ۳۴۰۵۰۷
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳
جزئیات دستگیری یک جاسوس اروپایی در کرمانشاه | یک تروریست خودکشی کرد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: با حضور بموقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضایی، ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آن‌ها از اتباع کشور‌های اروپایی است.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر جهانگیر گفت: جلسه‌ای به‌صورت وبیناری در قوه‌قضائیه به‌ریاست معاون اول قوه‌قضائیه با حضور رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور برگزار شد. در این جلسه، در دو محور قضایی و نظارتی دستوراتی که رئیس قوه‌قضائیه صادر کرده بود، به رؤسای دادگستری‌ها، ابلاغ شد.

وی افزود: در بخش قضایی مقرر شد که شعب ویژه قضایی در دادگستری استان‌ها اعم از دادسرا‌ها و دادگاه‌ها تشکیل شود و به‌صورت فوق‌العاده و خارج از نوبت به پرونده عوامل مرتبط با رژیم صهیونیستی رسیدگی شود.

سخنگوی قوه‌قضائیه ادامه داد: همچنین در خصوص نظارت‌های ویژه قضایی مقرر شد که پیش‌بینی‌های لازم برای حفظ امنیت اقتصادی جامعه و اموری که با مایحتاج مردم در ارتباط است، تدابیر لازم توسط دادستان‌ها اتخاذ شود به‌نحوی که از هر گونه اخلال احتمالی در بازار جلوگیری شود.

جهانگیر بیان کرد: در همین جلسه رؤسای‌کل دادگستری استان‌ها گزارشی در خصوص اقدامات فوق‌العاده قضایی که در یک هفته اخیر مرتبط با حوادث و عوامل رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند، ارائه کردند، به‌عنوان نمونه گزارش شد که در استان بوشهر با اقدام به‌موقع مردم، ۱۰ پرونده مرتبط با عوامل رژیم صهیونیستی تشکیل شده است و متهمان این پرونده‌ها شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: همچنین با حضور به‌موقع مردم و کمک به عوامل اطلاعاتی، انتظامی و قضائی ۳ نفر در استان کرمانشاه به‌اتهام جاسوسی دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند که یکی از آنها از اتباع کشور‌های اروپایی است، از دو متهم دیگری که در استان دستگیر شدند تعداد قابل‌توجهی سیم‌کارت و مقادیر زیادی وجوه نقد کشف شده که مرتبط با جریانات بیگانه بوده است.

سخنگوی قوه‌قضائیه تصریح کرد: در یکی از استان‌های دیگر با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و امنیتی کشور، یک خانه تیمی شناسایی شد که تعداد ۵ تروریست خودشان را برای اقدامات تروریستی در تهران در این خانه آماده می‌کردند که با اقدام به‌موقع عوامل اطلاعاتی و انتظامی ۴ نفر از این افراد دستگیر شدند و یکی از تروریست‌ها در زمان دستگیری اقدام به خودکشی کرد، از این افراد اطلاعات و اسناد قابل‌توجهی به دست آمد.

وی تصریح کرد: این موضوعات نشان داد که با حضور به‌موقع مردم در صحنه و کمک به عوامل انتظامی، نظامی، امنیتی و قضایی به‌سرعت شاهد شناسایی، دستگیر و برخورد قاطع با تعداد اندکی از کسانی که به‌عنوان وطن‌فروش و خائن که مزدوری رژیم صهیونیستی را می‌کنند، خواهیم بود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->